Bezoek Informatie

Het Mikwe is gesloten tot mei 2019.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vanaf 5 mei t/m 29 september 2018 is het Mikwe wekelijks op zaterdag vanaf 13.30 - 17.00 uur geopend èn op de eerste zondag van de maand vanaf 13.30 - 17.00 uur. De toegang is gratis, wel staat er een collectebus waar u een gift in kunt doen. Het Mikwe vindt u in Zaltbommel aan de Minnebroederstraat 2.

Tijdens de evenementen Bommelse Kunst Route (23, 24, 30 juni en 1 juli 2018), Kunst, Kiezel en Klei (25, 26 augustus en 1 en 2 september 2018) en de Open monumentendag (8 september 2018) is Het Mikwe vanzelfsprekend ook extra geopend. U kunt contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om ook buiten de vaste openingstijden het Mikwe te bezoeken.

In Cultuurarrangement 4 van TRIP Zaltbommel is een bezoek aan Het Mikwe inbegrepen. Ook krijgt u uitleg over de "Stolpersteine" (Struikelstenen) die in Zaltbommel, Rossum en Herwijnen inmiddels gelegd zijn. Er worden in Zaltbommel nog enkele "Stolpersteine" gelegd. Deze zijn in Het Mikwe al te bekijken. Vooraf wordt daar de nodige aandacht aangegeven via de media.

Kijk voor meer informatie over de activiteiten van Het Mikwe onder het kopje Actueel. Klik vervolgens "Evenementen" aan.

Minnebroederstraat 2
5301 AZ  Zaltbommel